Ring oss nå

Mekonomen

Drammen Gummiservice er et Mekonomen bilverksted. Det betyr for deg som kunde at du har tilgang på hele spekteret av deres garantiordninger, bildeler, teknisk support og kvalitetssystemer.

  • Mekonomen bilverksted har 3 års garanti på reservedeler og på utført arbeide.
  • Mekonomen har markedets beste Mobilitetsgaranti etter service som innbærer at du aldri vil stå fast ved havari. Les mer om mobilitetsgarantien på Mekonomen sine nettsider.
  • Vi reparerer alle bilmerker.
  • I tillegg vil du nesten alltid finne at regningen fra oss ligger betydelig under merkeverkstedet.

Kontakt oss for timebestilling eller andre henvendelser

Vi opprettholder din nybilgaranti

Du trenger ikke være urolig. Fabrikkgarantien fortsetter også å gjelde etter at en service eller reparasjon er gjennomført hos et Mekonomen Bilverksted.

Vi følger alltid bilfabrikkenes retningslinjer og spesifikasjoner og bruker deler med minst samme kvalitet som det bilprodusenten krever.

I forenlighet med de nye EU-direktivene, har vi tilgang til all nødvendig informasjon og teknisk utstyr i likhet med merkeverkstedene.

Derfor kan du trygt overlate bilen til et Mekonomen Bilverksted uten å frykte for at fabrikkgarantien står i fare for å falle bort.

Teknisk leder

Alvar Nilsen

Alvar Nilsen har 26 års erfaring som faglært bilmekaniker. Alvar er ansvarlig for den tekniske utformingen av vårt produkt ut mot deg som kunde og styrer våre mekanikere i den daglige driften.

Priser

Våre priser ligger ofte betydelig under merkeverkstedene. Samtidig garanterer vi at vi opprettholder din nybilgaranti. Du får også 3 års garanti på reservedeler og utført arbeide.

Service
Liten pakke: 2 800,-Stor pakke: 4 900,-
Skifte av olje (syntetisk)Alt i liten pakke, pluss:
Skifte av oljefilterSkifte av tennplugger *
Skift av klimafilter **Skifte av drivstoff-filter, diesel
Kontroll av sjekkpunkter i henhold til bilens servicehefte
Tillegg
TilleggPris
Bruk av longlife olje350,-
Skifte av luftfilter400,-
Skifte av bremsevæske900,-
* Bruk av longlife plugger750,-
Skifte av registerreimfra 3 800,-
Skifte av vannpumpe fra 950,-
Skifte av olje på automatfra 2 400,-

Prisene gjelder for alle europeiske og asiatiske bilmerker med fire sylindre og med et oljevolum opptil 4,5 l. Biler med 6 sylindre eller mer, generelt store biler, be om pristilbud.

** Ordinært filter, ikke kullfilter

Webdesign og Drupal av Luminus Webkommunikasjon AS