Ring oss nå

Det er NÅ det lønner seg å kjøpe dekk til bilen din! Vi må tømme lageret før vi kan ta inn sesongens vinterdekk og du får dermed dekk til svært lave priser.

Ryddesalg vinterdekk
Velg bredde, profil og diameter. Sjekk hos Statens vegvesen, eller i vognkortet.
Ryddesalg sommerdekk
Velg bredde, profil og diameter. Sjekk hos Statens vegvesen, eller i vognkortet.

Våre anbefalinger

Vi har som frittstående bilgummiverksted muligheten til å velge i et mylder av produkter til våre kunder. Vi velger alltid utifra at forholdet mellom pris og kvalitet skal være tjenelig for kunden. Vi satser mye på produkter fra Michelin fordi vi opplever at deres produkter treffer bra i forhold til nettopp dette.

Premium sommerdekk

Dekkene med beste kjøreegenskaper, lengst levetid og den beste økonomien. Premium dekk passer for deg som kjører mange kilometer årlig og skal ha bilen lenge.

Michelin

 • Michelin lager dekkmodeller spesialisert til de fleste kjøremønstre, samtlige av svært høy kvalitet.
 • Vi har plukket ut modeller som er gode for den ” vanlige” sjåfør. Dekkenes gode egenskaper gjenspeiles ikke alltid i tester da en test ofte er ”smal” og ikke favner dekket gjennom hele dets levetid og i hele dets bruksområde. Testene fokuserer på en veldig definert egenskap.
 • Michelins dekk er ”Best Buy”.  De er laget for å være sikre kjøp for kunden med tanke på pris, kvalitet og egenskaper.

Bridgestone

 • Bridgestone lager svært gode dekk, ikke så bredt utvalg som Michelin og ikke like jevn kvalitet, men de produktene vi fører fra Bridgestone er ypperlige.

Goodyear

 • Goodyear er sammen med Bridgestone og Michelin en av verdens tre største dekkprodusenter.
 • Som Bridgestone representert med svært gode produkter. De produktene vi fører fra Goodyear holder en svært høy kvalitet.
Budsjett sommerdekk

Dekkene med gode egenskaper og komfort, men til en lavere pris. Budsjett-dekkene passer for deg med moderat kjørelengde og som ønsker et lavere utlegg.

BF Goodrich

 • BF Goodrich produseres av Michelin og er også ”Best buy” produkter.
 • Det er marginalt bedre økonomi i premiumproduktene og de har noe bedre kjøreegenskaper, men vi anbefaler budsjett-dekk for ca halvparten av kundene våre.
 • BF Goodrich har en svært høy komfort og bra levetid. Budget-dekken leveres også med fornøydgaranti slik at de kan byttes ut til Premium dersom du skulle være misfornøyd.
Økonomi sommerdekk

Dette er dekk til en svært lav pris, med greie egenskaper og mindre komfort. Dekkene passer for deg som kjører lite, har lite krav til komfort, og ønsker å bruke minst mulig penger nå. 

Kormoran

 • Kormoran er Michelins billigdekk.
 • Det er etter vår mening markedets beste billigdekk og produktene holder en svært høy kvalitet i forhold til prisen.

100% fornøydhetsgaranti

Våre dekk-eksperter anbefaler dekk basert på dine behov og ønsker. 

 1. Er du ikke fornøyd med dekkene vi anbefalte, bytter du til valgfrie dekk (eventuelt mellomlegg må betales).
 2. Vi legger om og monterer de nye dekkene for deg helt gratis!

Webdesign og Drupal av Luminus Webkommunikasjon AS