Ring oss nå

Hva kan repareres?

En liten sprekk eller en steinsprutskade kan vanligvis repareres når den ikke er innenfor synsfeltet. Våre profesjonelle montører vil hjelpe deg å se om frontruten kan repareres, eller om den må byttes. 

Viktigst av alt: Har du fått en liten steinsprut-skade i ruten, kom innom så raskt som mulig slik at skaden ikke blir større!

Kostnadsfri reperasjon forutsetter at du har kasko eller delkasko.

Topp moderne utstyr

Vi har nylig investert i en av markedets beste metoder for å reparere en steinsprutskade. Dette resulterer i at ruten din vil bli så god som ny.

Kostnadsfri reperasjon - og helt uten bonustap

Har du kasko- eller delkasko-forsikring reparere vi skaden helt uten kostnader for deg (og uten at du mister noe bonus). Vi håndterer selvfølgelig alt papirarbeidet relatert til din skade, det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut enkelt skademeldingsskjema som du får av oss når du kommer.

Reparert på 30 minutter 

Vi reparer steinsprut-skaden raskt mens du venter. 

Nyt en kaffe mens du venter

Mens vi jobber på bilen kan du slappe av i vårt trivelig venterom - ”Cafe` Gyldenløwe" med gratis aviser, kaffe og frukt.

Bestill time nå - før det blir dyrere

Venter du med å reparere en steinsprut kan skaden utvide seg slik at hele ruten må byttes. Dette innebærer som regel en egenandel på 2 000 kr.

Uforpliktende forespørsel om reperasjon av steinsprut
Webdesign og Drupal av Luminus Webkommunikasjon AS