Ring oss nå
Finn sommerdekk til din bil

Velg bredde, profil og diameter. Sjekk hos Statens vegvesen, eller i vognkortet.

Finn vinterdekk til din bil

Velg bredde, profil og diameter. Sjekk hos Statens vegvesen, eller i vognkortet.

100% fornøydhetsgaranti

Våre dekk-eksperter anbefaler dekk basert på dine behov og ønsker. Er du ikke fornøyd med dekkene? Da legger vi om og monterer nye dekk - helt kostnadsfritt for deg! Det eneste du betaler er et eventuelt mellomlegg for de nye dekkene.

Raskt og enkelt

Skal du bytte fra en sesong til en annen?
Når du har bestilt time, tar det kun 15 minutter fra du kommer til bilen er klar! 

Skal du kjøpe nye dekk?
Vi gjør jobben mens du venter i 30 minutter. Nyt gjerne en kaffe og les en av våre aviser i mellomtiden.

Våre anbefalinger om dekk

Vi har som frittstående bilgummiverksted muligheten til å velge i et mylder av dekk til våre kunder. Vi velger alltid utifra at forholdet mellom pris og kvalitet skal være best for kunden. Vi satser mye på produkter fra Michelin fordi vi opplever at deres dekk treffer bra i forhold til nettopp dette! I tillegg fører vi også dekk fra flere kjente merkevarer som Bridgestone og Goodyear. Vi har også et utvalg av budsjett og økonomidekk til svært gode priser.

Premium sommerdekk

Våre dekk med beste kjøreegenskaper, lengst levetid og den beste økonomien. Her betaler du minst per kjørte km. Premium dekk passer for deg som kjører mange kilometer årlig og skal ha bilen lenge.

Michelin

  • Michelin lager dekk spesialisert til de fleste kjøremønstre, samtlige av svært høy kvalitet.
  • Vi har plukket ut dekk som er gode for den ” vanlige” sjåfør. Dekkenes gode egenskaper gjenspeiles ikke alltid i tester da en test ofte er ”smal” og ikke favner dekket gjennom hele dets levetid og i hele dets bruksområde. Testene fokuserer på en veldig definert egenskap.
  • Michelins dekk er ”Best Buy”.  De er laget for å være sikre kjøp for kunden med tanke på pris, kvalitet og egenskaper.
  • Lær mer om dekk fra Michelin på www.michelin.no

Budsjett sommerdekk

Dekkene med gode egenskaper og komfort, men til en lavere pris. Budsjett-dekkene passer for deg med moderat kjørelengde og som ønsker et lavere utlegg.

BF Goodrich

  • BF Goodrich produseres av Michelin og er også ”Best buy” dekk.
  • Det er marginalt bedre økonomi i premiumdekkene og de har noe bedre kjøreegenskaper, men vi anbefaler budsjett-dekk for ca halvparten av kundene våre.
  • BF Goodrich har en svært høy komfort og bra levetid. Budget-dekken leveres også med fornøydgaranti slik at de kan byttes ut til Premium dersom du skulle være misfornøyd.
  • Lær mer om dekk fra BF Goodrich på www.bfgoodrich.no

Dekk i over 100 år

Drammen Gummiservice har siden 1913 levert dekk sentralt i Drammen. Hos oss har kundene i alle år fått gode dekk til svært lave priser.

Webdesign og Drupal av Luminus Webkommunikasjon AS