Ring oss nå

Kvittering som har ligget gjemt i veggen siden 1927, da 10 liter bensin kostet 2,90.

Drammen Gummiservice er idag et firma med tradisjoner helt tilbake til 1913, hvor det i de samme lokaler hvor vi driver idag ble startet bensinstasjon, dekksalg og bilverksted.  

”Bensin og Gummi-Nielsen” har vært og er fortsatt involvert. De siste 15 årene har vi fått følge av Jarle wiig Andersen og Sven Nelson på eiersiden.

Vår forretningside er enkel: Alle problemer knyttet til bil, løst på et sted, til en rimelig penge.

Som en relativt liten aktør (syv ansatte) kan vi gjøre hver kunde til en personlig oppgave. Hver av våre fagoppgaver er spesialområder. 

Vi er spesialister i bilglass, bilverksted og dekk. Dermed har vi muligheten til å gi de nødvendige garantier som skal til for å sikre deg som kunde trygghet i handelen. Vi har markedets beste garanti - tre år på verkstedstjenester og deler.

Drammen gummiservice ligger sentralt plassert 5 minutter fra drammen togstasjon. Det er enkelt å finne veien til oss og det er parkering rett utenfor forretningen. Trenger du skyss eller eller lånebil løser vi som regel det.

Vi kan tilby finansieringsordning via Nordea finans til en hyggelig rente.  I vårt trivelige venterom - ”Cafe` Gyldenløwe" finner du alltid aviser, kaffe og frukt.

Velkommen til oss!

Daglig leder Henrik Gautneb. Fjerde generasjon fører tradisjonene til Drammen Gummiservice videre.  "Min oldefar, Frantz Olaf Nielsen, startet i bensinbransjen i 1913. Han var fascinert av alt det nye som fulgte med dette «rare» fremkomstmiddelet som het bil."

Webdesign og Drupal av Luminus Webkommunikasjon AS